Υλικά:
5 Αυγά
Ζαμπόν σε κύβους περίπου 3-4 κουταλιές
1 κουταλιά μουστάρδα
1 κουταλιά λάδι
1/2 κουταλάκι γλυκού πάπρικα
Μερικές σταγόνες ξύδι
5 φυλλαράκια μαϊντανού
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα αυγά να γίνουν σφιχτά, τα κρυώνουμε και τα κόβουμε ακριβώς στην μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους και κόβουμε λίγο από την βάση του μισού αυγού για να στέκεται. Σε ένα μπώλ βάζουμε τους 5 βρασμένους κρόκους αυγών και τα υπόλοιπα υλικά και τα λιώνουμε με ένα πιρούνι. Γεμίζουμε τα αυγά, πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα και τοποθετούμε ένα φυλλαράκι μαϊντανού.