Υλικά
5 μεγάλα αυγά, βρασμένα (να έχουν κρυώσει καλά)
1 κ. γ. ελαιόλαδο
2 φέτες καπνιστό χοιρινό ψιλοκομμένες
500 γρ. φρέσκο σπανάκι ψιλοκομμένο
100 γρ. γιαούρτι
2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες
Κόβουμε τα αυγά στη μέση και αφαιρούμε τον κρόκο. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το καπνιστό χοιρινό μαζί με το σπανάκι.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους με το γιαούρτι, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε το σπανάκι με το ζαμπόν και ανακατεύουμε πάλι πολύ καλά.
Γεμίζουμε με το μείγμα τα αβγά που έχουμε κόψει, και σερβίρουμε.
Πηγή: ΦΑΓΕ
Μία απάντηση στο “Γεμιστά αυγά με σπανάκι, καπνιστό χοιρινό και γιαούρτι”
Φαινεται πολυ μπομπα η συνταγη! Θα την δοκιμασω!