Ομελέτα γεμιστή με κρουτόν!

crouton-omeleta

Υλικά:

6 αυγά
4 φέτες ζαμπόν
Μισό πακέτο βιτάμ
3 φέτες ψωμί (της προηγούμενης μέρας)
1 μέτριο κρεμμύδι
1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβετε το ψωμί σε μικρούς κύβους, το ζαμπόν σε τετράγωνα κομμάτια και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι. Σωτάρετε διαδοχικά τα ψωμάκια, το ζαμπόν και το κρεμμύδι, λιώνοντας για κάθε ένα από 2 -3 κουταλιές του γλυκού βιτάμ και σκουπίζοντας απλώς με μία χαρτοπετσέτα το τηγάνι μετά το σωτάρισμα του καθενός. Χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε λίγο αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνετε στο τηγάνι το υπόλοιπο βιτάμ και ψήνετε την ομελέτα.
Ρίχνετε επάνω τα ψωμάκια (κρουτόν), το κρεμμύδι και το ζαμπόν και τη διπλώνετε στα δύο. Τη σερβίρετε πασπαλισμένη με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Συνταγή από την Στέλλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *