Ομελέτα με ελιές, πιπεριές & τόνο

Ομελέτα με ελιές, πιπεριές & τόνο

Υλικά:

3 αυγά
2 κουταλιές της σούπας νερό
1 μικρή κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1 μικρή πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας τόνο από κονσέρβα, στραγγισμένος
4 κουταλιές της σούπας Πάστα Ελιάς Καλαμών

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το νερό. Σοτάρουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Στραγγίζουμε με τρυπητή κουτάλα. Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι. Μόλις αρχίσουν να πήζουν, τοποθετούμε το μείγμα με τις πιπεριές και το κρεμμύδι από πάνω. Προσθέτουμε τον τόνο και τη Gaea πάστα ελιάς Καλαμών. Χρησιμοποιώντας μια καλή σπάτουλα, διπλώνουμε τη μία μεριά της ομελέτας προς τα μέσα για να την κλείσουμε. Τη σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *