Ομελέτα με καπνιστό χοιρινό, χαλούμι, βασιλικό και γιαούρτι

Ομελέτα με καπνιστό χοιρινό, χαλούμι, βασιλικό και γιαούρτι

Υλικά

8 αυγά
200 γρ. καπνιστό χοιρινό (σύγκλινο) ψιλοκομμένο
250 γρ. χαλούμι τριμμένο
100 γρ. γιαούρτι
2 κ. σ. ελαιόλαδο
1 μάτσο φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες

1) Τσιγαρίζουμε το καπνιστό χοιρινό στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει, και το μεταφέρουμε σε πιάτο με χαρτί κουζίνας.

2) Χτυπάμε καλά σε μπολ τα αυγά με το γιαούρτι, το χαλούμι, το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι.

3) Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το λάδι και ρίχνουμε το μείγμα των αυγών και το καπνιστό χοιρινό.

4) Αφήνουμε να ψηθεί για 4-5 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *