Ομελέτα με πατάτες

Ομελέτα με πατάτες

Υλικά για 2 άτομα:

4 αυγά
4 πατάτες
λίγο κεφαλοτύρι τριμμένο
λίγο μαϊντανό αποξηραμένο
αλάτι, πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Αφού καθαρίσουμε τις πατάτες, τις περνάμε από τον τρίφτη (στη πλευρά με τις μεγάλες τρύπες) ή τις κόβουμε κανονικά μπαστουνάκια. Αλατοπιπερώνουμε και τις τηγανίζουμε. Χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε το τυρί και το μαϊντανό. Όταν οι πατάτες ροδίσουν ρίχνουμε το μίγμα των αυγών. Γυρίζουμε με μια σπάτουλα και σερβίρουμε.

Στη συνταγή μπορούμε να προσθέσουμε λουκάνικο αν μας αρέσει.

tiganita-auga-me-patates

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *