Υλικά:
8 αυγά
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
μισό φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο γάλα
1 κονσέρβα μανιτάρια
2 φλιτζάνια τσαγιού κίτρινα τυριά τριμμένα
Λίγο Αλάτι-πιπέρι
1 κουταλάκι μυρωδικά της αρεσκείας σας (δυόσμο, βασιλικό, θυμάρι, ρίγανη, κλπ)
Συνταγή:
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ μαζί με το γάλα.
Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ ή ένα αντικολλητικό ταψί και βάζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα μανιτάρια (αφού πρώτα τα έχουμε στραγγίξει καλά). Τα ψήνουμε για 10’ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Προσθέτουμε το αλατοπίπερο, τα μυρωδικά της αρεσκείας μας και τα τυριά στο μπολ με το μίγμα των αυγών κι ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το μίγμα των αυγών στο πυρέξ και ψήνουμε για άλλα 15′-20′ (ή μέχρι να ροδίσει καλά η ομελέτα).