Στραπατσάδα

Στραπατσάδα

Η συνταγή είναι γνωστή και ως Ντομάτες με αυγά.

Υλικά:
4-5 αυγά
2 μεγάλες και ώριμες ντομάτες
1-2 πιπεριές πράσινες
1 κρεμμύδι ξερό
100 με 150 gr φέτα
Λίγο πιπέρι

Εκτέλεση:
Τρίβουμε τις ντομάτες ή τις κόβουμε σε κυβάκια και τις βάζουμε σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα με λάδι ανακατεύοντας συχνά για να μην μας κολλήσουν μέχρι να πάρουν μία βράση. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε κυβάκια ή ροδέλες και τις πιπεριές σε μπαστουνάκια και τα ρίχνουμε στο σκεύος μας για 5 λεπτά.
Όσο περιμένουμε, χτυπάμε τα αυγά σ’ ένα μπωλ και ρίχνουμε τη φέτα. Ρίχνουμε το μείγμα μας μαζί με τα άλλα υλικά και τα ανακατεύουμε συνεχώς. Όταν τα αυγά είναι έτοιμα σερβίρουμε.

Καλή μας όρεξη!

Επιπλέον: Δοκιμάστε να ψήσετε στη τοστιέρα ένα τόστ γεμισμένο με στραπατσάδα! Θα εκπλαγείτε!
scrambled-egg-tomato-grilled-cheese-social

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *